Poštovani kupci, web sajt je trenutno u fazi ažuriranja. Za sve informacije o dostupnosti i cenama proizvoda molimo pozivite nas na 011/41-40-739.


O nama

Preduzeće u dinamičnom razvoju

 

CLIVERE, preduzeće u dinamičnom razvoju, osnovale su dve firme koje su među najvećim kompanijama u oblasti HVAC u Grčkoj.

Osnivači su preneli na firmu svoje tridesetpetogodišnje iskustvo u oblasti trgovine uređajima, rezervnim delovima, rashladnim sistemima, hemijskim sredstvima, klima uređajima, uređajima za ventilaciju, uređajima za čišćenje ventilacionih kanala, filterima za prečišćavanje vazduha, mernim instrumentima, sistemima registrovanja i slanja podataka, sistemima za kontrolu, sistemima za detekciju raznih vrsta curenja putem ultravioletnog zračenja, rashladnim kulama, dizačima...

Sa širokim spektrom alata i instalacionog materijala, i uopšte proizvodima napredne tehnologije, kao i novim originalnim artiklima.

Zastupnik firmi sa svetskog tržišta

 

Firma CLIVERE vrši izbor prema strogom kriterijumu, zastupnik je najuspešnijih firmi sa svetskog trzišta i distribuira preko 10.000 proizvoda na širem prostoru Balkana.

Tri osnovna principa na kojima naša firma zasniva svoje usluge su:

Na našem internet sajtu www.clivere.com veoma lako možete pronaći sve naše proizvode uz mnoštvo fotografija i kompletan tehnički opis.

Naše osoblje je uvek raspoloženo da vas usluži na najbolji mogući način.

Kontaktirajte nas

Sign up for newsletters! Learn news, won prizes, get discounts...

Joomla Extensions powered by Joobi