Poštovani kupci, web sajt je trenutno u fazi ažuriranja. Za sve informacije o dostupnosti i cenama proizvoda molimo pozivite nas na 011/41-40-739.


Isporučiti
Za adresu isporuke koristiti adresu kao za naplatu
Dodaj/Izmeni adresu za isporuku
Ime Šifra Cena Količina Porez Popust Ukupno
 
Ukupna cena proizvoda
   

Izabrana isporuka

Niste izabrali način isporuke

Molimo izaberite način isporuke

 
Ukupno:
Napomene i posebni zahtevi
Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Uslovima korišćenja usluge Clivere d.o.o. web shop su definisana pravila koja omogućuju korisnicima ove usluge (dalje u tekstu: “Korisnik“) poručivanje proizvoda Clivere d.o.o. web shop-a. Uslovima korišćenja precizirane su posledice koje snose Clivere d.o.o. i Korisnik, a koje mogu biti uzrokovane nepoštovanjem definisanih pravila.

Clivere d.o.o. zadržava pravo promene Uslova korišćenja, shodno novim elementima ponude i/ili zakonske regulative, zbog čega Korisnike upućujemo da pre svake kupovine provere informacije u vezi Uslova korićenja.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Clivere d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Clivere d.o.o. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Opšti uslovi kupovine

Korisnici usluge – Korisnici Clivere d.o.o. web shop-a mogu biti isključivo punoletna fizička lica.

Registracija Korisnika – Pre početka korišćenja usluge Korisnik se mora registrovati. Korisnik je u postupku kreiranja naloga, i prilikom svakog kasnijeg unošenja podataka, u obavezi da unese tačne i potpune podatke. Nakon izvršene registracije, Korisniku će biti dodeljeno korisničko ime i lozinka.

Cene proizvoda - su izražene u evrima ili dinarima (u zavisnosti od izbora Korisnika) i ne uključuju PDV, koji je posebno izražen

Cene proizvoda su informativnog karaktera, te Vas molimo da obavezno proverite njihovu ažurnost pre poručivanja kontaktiranjem firme Clivere d.o.o.

Isporuka proizvoda – Proizvodi se mogu kupiti/podići lično u prostorijama proizvođača ili će ih proizvođač dostaviti pouzećem kurirskim službama ili kao vrednosni paket, a slanje preporučeno nakon uplate u pošti ili banci ili kao  postnet.

Plaćanje - Clivere do.o. podržava sledeće načine plaćanja:

- Na licu mesta

- Pouzećem – platite poštaru/kuriru paket kad Vam donese na Vašu adresu.

- Uplatnicom na šalteru banke ili pošte i kao postnet uplata.

- Virmanom po predračunu za pravna lica.

Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde narudžbenice na šalteru banke ili pošte izvršite uplatu iznosa sa narudžbenice na naš račun.

Odgovornost - Clivere d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih problema prilikom realizacije uplate i isporuke proizvoda.

Reklamacije - Za reklamacije je odgovoran Proizvođač proizvoda

Način pravljenja porudžbine:

1. Registracija

2. Odaberite proizvod

3. Dodajte u korpu odabrani proizvod

4. Popunite onlajn porudžbenicu traženim podacima

Sign up for newsletters! Learn news, won prizes, get discounts...

Joomla Extensions powered by Joobi