LIFA Air

www.lifa.net

lifaLogoKoncept Lifa Air se koristi za čišćenje kruznih i pravougaonih kanala za dovod i odvod vazduha u ventilaciji kao i klimatizaciji. Ovaj koncept rešava problem pristupa unutrašnjosti kanala kod održavanja sistema ventilacije i klimatizacije.

Princip rada zasnovan je na robot tehnologiji i kao takav predstavlja najsavremeniji metod čišćenja i dezinfekcije sistema za ventilaciju i klimatizaciju, koristeći različite multifunkcionalne i daljinski upravljane uređaje. Glavni uređaj je robot koji radi ono što čovek ne može, a to je da uđe u ventilacione kanale, pregleda unutrašnjost kanala, izvrši čišćenje i sve to bez demontiranja kanala. Vrlo je fleksibilan i može se prilagoditi svakom sistemu ventilacije. Robot poseduje posebno dizajniran sistem četki koji mu omogućava čišćenje i u teško dostupnim delovima ventilacionog sistema bez obzira da li je reč o pravougaonim ili kružnim kanalima.

Koncept Lifa Air sistema se sastoji od:

  • Osnovnih standarda za čišćenje i prikazivanja rezultata
  • Metoda za vizuelnu procenu čistoće
  • Izrade plana - programa za čišćenje
  • Optimalan izbor metode čišćenja
  • Napredne opreme i postupaka za čišćenje
  • Sistema za obezbeđivanje kvaliteta i materijala za edukaciju

OPREMA

1.1. Svi Lifa uređaji mogu očistiti okrugle i pravougaone kanale. Prašina i prljavština se čiste mehanički sa četkama koje su povezane na uređaj. Postoji nekoliko dodataka za svaku mašinu koja omogućuje najbolji rezultat čišćenja i rad mašina.  Mašine su razvijene  kako na probnim tako i na greškama na terenu tokom proteklih 10 godina na globalnom nivou i zbog toga su veoma izdržljive i lake za servisiranje i održavanje.

Neki od najrasprostranjenijih uređaja su:

1.1.1. SpecialCleaner 20 je savršen za čišćenje malih kružnih i pravougaonih ventilacionih kanala. Mali je i veoma pogodan za upotrebu.

SpecialCleaner 20

1.1.2. SpecialCleaner 25 Multi najbolja višenamenska mašina za sve vrste radova sa dometom i do 30m.

SpecialCleaner 25

Specijalni čistač 25 Multi je uređaj napravljen za čišćenje ili premazivanje vazdušnih kanala. Uređaj je srednje veličine i pogodan je za okrugle i pravougaone kanale.
Ovaj čistač predstavlja izbor broj jedan za čišćenje kanala prečnika od  Ø315 - 800mm (12 - 32").

1.1.3. Combi Cleaner 15 – posebno dizajniran sa kružne i pravougane kanale u kojima je teže očistiti postojeću prljavštinu. Uređaj je takođe pogodan i za čišćenje zamašćenih kanala.

Combi Cleaner 15

1.1.4. Combi Cleaner 40 je mašina sa najdužim dometom, i takođe prska velike količine vode. Može se koristiti i kao mašina za čišćenje četkama.

Combi Cleaner 40

1.1.5. Lifa Hydmaster 40 dizajniran je za veoma zahtevne zadatke. Pogodan za veće kanale koji imaju više prolaza, koji su drugim uređajima teško dostižni kako u kružnim tako i u pravougaonim kanalima.

Lifa Hydmaster 40

Inspekcijske kamere služe za ispitivanje higijene sistema ventilacije, kao i praćenje kretanje same opreme i olakšavanje pri manipulaciji iste.

Inspekcijske kamere

Jedinice za vakuum / vazdušni čistač Lifa HepaClean dizajnirani su da bezbedno i temeljno saniraju nečistoće u ventilacionim kanalima pomoću vakuma. Mašine su pogodne za prljavštinu koja sadrži prašinu, kao što su azbest, kvarc, tvrdo drvo, mineralnu vunu ili mikroorganizme, spore plesni i gljivice itd. Lifa HepaClean čistači vazduha su prenosivi i tihi, i pre svega oni su pouzdani i lako održavaju.

Mašine, opremljene snažnim ventilatorima i izdržljivim Hepa filterima, postižu visoke pokazatelje efikasnosti.

Prateća oprema uglavnom je sastavljena iz različitih vrsta četki, mlaznica, raznih dodataka i rezervnih delova.

ČETKE:

lifa air cetke 2

MLAZNICE:

Lifa air mlaznice

UREĐAJ ZA RASPRSKIVANJE GRANULE:

Uredjaj za rasprskivanje granula

Rezultati 1 - 1 od 1

LIFA Air

Cene proizvoda su informativnog karaktera.
Molimo Vas da obavezno proverite njihovu ažurnost pre poručivanja kontaktiranjem firme Clivere d.o.o.

Sign up for newsletters! Learn news, won prizes, get discounts...

Joomla Extensions powered by Joobi