Reset All

Brzinometar CT50, optical+adj.cert, Kimo

ŠtampaEmail
Brzinometar CT50, optički (infrared) + adjusting cert. ΚΙΜΟBrzinometar sa optičkim senzorom od 60 - 50000 obrtaja (Rpm) & 4 - 2500m/min. Poseduje hold, min/max i izbor jedinice. Dostupan je sa optičkim senzorom, filmom reflective 1m I sertifikatom o regulaciji. Po porudžbini je dostupan i senzor kontakta/kontaktni senzor.Jednostavni i ekonomični, instrumenti serije 50 predstavljaju ono najbolje što tržište ima da ponudi od kvalitetnih instrumenata sa kompletnog gamom koja je distupna bez kofera za prenos. Imaju i sertifikat o regulaciji.


Mikromanometri-termometri-anemometri-higrometri-merači broja obrtaja.
impored imageimpored image

Registrujte se da biste videli cenu

Šifra proizvoda: 23.13.008

Opis Brzinometar CT50, optički (infrared) + adjusting cert. ΚΙΜΟ

Brzinometar sa optičkim senzorom od 60 - 50000 obrtaja (Rpm) & 4 - 2500m/min. Poseduje hold, min/max i izbor jedinice. Dostupan je sa optičkim senzorom, filmom reflective 1m I sertifikatom o regulaciji. Po porudžbini je dostupan i senzor kontakta/kontaktni senzor.

Jednostavni i ekonomični, instrumenti serije 50 predstavljaju ono najbolje što tržište ima da ponudi od kvalitetnih instrumenata sa kompletnog gamom koja je distupna bez kofera za prenos. Imaju i sertifikat o regulaciji.

Mikromanometri-termometri-anemometri-higrometri-merači broja obrtaja.

Sign up for newsletters! Learn news, won prizes, get discounts...

Joomla Extensions powered by Joobi