Amortizer vibracija-3D, 140kp, kafe-tirk

ŠtampaEmail
3D AMORTIZERI – suspenzija vibracija u tri pravca

- Redukcija vibracija cevi izduvnih gasova.

- U marinama i avijaciji.

- Podrška freonskoj rashladnoj instalaciji.

- Postavljanje motora sa velikim brojem obrtaja.

- Postavljanje elektronskih uređaja.

- Suspenzija vibracija i pričvršćivanje zvučnika na zid.

- Anti-seizmička zaštita mašina.

Novi antivibracioni amortizer Vibro-3D je jedan od nekoliko antivibracionih nosača koji mogu da podrže svaki pravac vibracije. (x, y, z). Vibro 3D je dizajniran da održi impulsivni teret u tri pravca, tako da je njegova sposobnost da prima visoke vertikalne i bočne udare sa najmanjom opasnosti od uništenja. Glavni elastični materijal sa unutrašnje strane je poliuretanske pene visoke tehnologije sa poluzatvorenim ćelijama marke Regufoam. Kompletan asortiman mehaničkih dijagrama, dostupan na zahtev.
Pocinkovani metalni omotač Vibro 3D štiti unutrašnje elastične delove od korozivnog okruženja i produžava
vek trajanja čak i u veoma teškim uslovima. Vibro 3D takođe, zadovoljava visoke standarde bezbednosti zbog svog jedinstvenog dizajna. Pokriva širok spektar opterećenja zbog sposobnosti da menja gustinu i tvrdoću unutrašnje poluuretanske pene. Mogućnost ugaonog savijanja do 150.Dostupan je sa ženskim završetkom (tip F), muškim (M), i sa specijalnim vrhom za fiksiranje tip (SF).Redosled gumenih unutrašnjih slojeva mogu se prilagoditi u skladu sa namenom upotrebe ( otklon vibracija, montaža ili pričvrščivanje na zid). Tako da, Vibro 3D pruža u svakom slučaju 24mm elastičnog materijala na primenjenu silu pravca.
impored imageimpored image

Registrujte se da biste videli cenu

Šifra proizvoda: 10.20.101

Opis 3D AMORTIZERI – suspenzija vibracija u tri pravca
- Redukcija vibracija cevi izduvnih gasova.
- U marinama i avijaciji.
- Podrška freonskoj rashladnoj instalaciji.
- Postavljanje motora sa velikim brojem obrtaja.
- Postavljanje elektronskih uređaja.
- Suspenzija vibracija i pričvršćivanje zvučnika na zid.
- Anti-seizmička zaštita mašina.
Novi antivibracioni amortizer Vibro-3D je jedan od nekoliko antivibracionih nosača koji mogu da podrže svaki pravac vibracije. (x, y, z). Vibro 3D je dizajniran da održi impulsivni teret u tri pravca, tako da je njegova sposobnost da prima visoke vertikalne i bočne udare sa najmanjom opasnosti od uništenja. Glavni elastični materijal sa unutrašnje strane je poliuretanske pene visoke tehnologije sa poluzatvorenim ćelijama marke Regufoam. Kompletan asortiman mehaničkih dijagrama, dostupan na zahtev. Pocinkovani metalni omotač Vibro 3D štiti unutrašnje elastične delove od korozivnog okruženja i produžava vek trajanja čak i u veoma teškim uslovima. Vibro 3D takođe, zadovoljava visoke standarde bezbednosti zbog svog jedinstvenog dizajna. Pokriva širok spektar opterećenja zbog sposobnosti da menja gustinu i tvrdoću unutrašnje poluuretanske pene. Mogućnost ugaonog savijanja do 150.Dostupan je sa ženskim završetkom (tip F), muškim (M), i sa specijalnim vrhom za fiksiranje tip (SF).Redosled gumenih unutrašnjih slojeva mogu se prilagoditi u skladu sa namenom upotrebe ( otklon vibracija, montaža ili pričvrščivanje na zid). Tako da, Vibro 3D pruža u svakom slučaju 24mm elastičnog materijala na primenjenu silu pravca.

Sign up for newsletters! Learn news, won prizes, get discounts...

Joomla Extensions powered by Joobi